Cantates infantils

He estrenat quatre cantates i ara en faig una altra. La primera va ser Benvinguts a la Terra, l’emocionant aventura d’uns infants abandonats a la Terra pels seus pares, obligats a marxar a un altre planeta. La música que hi ha posat l’Albert Sampablo és meravellosa.

Benvinguts a la Terra (1995),  amb text i cançons propis, a l’Escola de Música del Guinardó de Barcelona, amb música d’Albert Sampablo.

El millor invent del Mediterrani (1996 i 2002, revisada), amb text propi i cançons del Mediterrani i una de meva (“El millor invent”) musicada per Philippe Franceschi, component del grup Aksak, que va acompanyar les veus infantils. El 2002, la vaig reestrenar, acompanyat pel grup Ara va de Bo, amb tots els alumnes de l’escola Coves d’en Cimany de Barcelona amb motiu del seu (i meu: jo hi havia treballat com a mestre) vint-i-cinquè aniversari.

Per Nadal passem bugada (1997), amb text propi i nadales populars interpretades per la Coral Font d’en Fargas, a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua de Barcelona.

Qualsevol nit pot sortir el sol (2000), amb text propi i cançons i poemes de diversos autors, amb l’escola Patronat Domènech de Gràcia, en el marc del seu centenari.