2015.03 Escola Pompeu Fabra de Reus

És una de les visites més emocionants que he fet aquest curs 2014-2015. La meva relació amb els alumnes de l’actual sisè arrenca del curs passat, quan feien cinquè. Tot va començar quan, el març del 2014, la Jovita Gordo i la Carme Blasi, de l’equip del Centre de Recursos Pedagògics de Reus – Baix Camp, em van escriure per demanar-me un favor: que inclogués un mica més de contingut científic en la meva obra de teatre “¡Hem inventat el motor d’aigua!”, publicada per Eumo dins el recull Ens entenem!  I això, per un motiu ben clar: perquè el 24 de febrer els estudiants de 5è de l’escola Pompeu Fabra l’havien representada brillantment a la XXXIII Mostra de Teatre del Baix Camp i ara la volien presentar, consecutivament, en dos àmbits directament relacionats amb la ciència […]

Continua llegint…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s